Klientforløb & udtalelser

Fysisk og psykisk uro – svært ved at være i eget liv

Kvinde på 55 år oplevede stor uro både fysisk og psykisk. En enkelt behandling var nok til at give ro igen.

Styrke til at være sig selv, bedre forhold til mad

Kvinde på 53 år ønskede mere styrke til at være sig selv, blive glad igen og få et mere naturligt forhold til mad.

Direct Navigation mod araknofobi

Kvinde med araknofobi var meget belastet og ønskede et normalt forhold til edderkopper. Efter en enkelt session med Direct Navigation var der mærkbare forbedringer.

Smerter og bivirkninger efter kemobehandling

Kvinde på 64 år med smerter og bivirkninger efter kemo- og strålebehandling. Efter forløbet meldte kvinden tilbage at hun havde fået det meget bedre.

Ubalance, uro, trist, kamp

Kvinde på 48 år med ubalance og uro, en følelse af at være trist og hvor hverdagen er en kamp. Efter behandling oplevede hun mere energi og glæde, og havde mere nærvær med familien.

SOCIAL TRIVSEL

Min datter har haft det svært socialt med sine jævnaldrende. Vi prøvede alt men intet hjælp, det kommunale system var mere ødelæggende end til gavn, da min datter mistede sin selvtillid mere og mere og fik følelsen af at hun var forkert. Til sidst prøvede vi hypnose terapi ved Anita Olsen i Odense, dette blev et vende punktet hvor selvtilliden og overskuddet kom tilbage som gjorde at hun nu er i stand til at håndtere konflikterne på en hensigtsmæssigt måde og har derud over fået lysten til indlæring tilbage. Jeg vil varmt anbefale Anita Olsen hun er super dygtig og har en rigtig god måde at håndter disse udfordringer omkring børn og deres trivsel på.

PERSONLIG UDVIKLING - INDRE RO

Jeg er en person, der hele mit liv har været optaget af og arbejdet med personlig udvikling;
både med min egen og som HR-person med andres. Og på den rejse har jeg afprøvet mange forskellige værktøjer, teorier og indgangsvinkler, men intet af det har uden sammenligning haft så hurtig og mærkbar effekt som mit forløb hos Anita.

Allerede efter første session kunne jeg mærke en indre forandring, og efter et fuldendt forløb på blot en lille håndfuld sessioner med hypnoterapi kombineret med personlig samtaleterapi og lydbånd følte jeg en indre ro, som jeg på intet tidspunkt i mit middel aldrende liv mindes at have følt før.
En indre ro, der som ringe i vandet har bredt sig til flere aspekter i mit liv – både i min måde at kommunikere mere assertivt på, men som bonus også mere dybdegående i min måde at håndtere og lade mig påvirke af andre mennesker og problemstillinger i mit liv; privat som fagligt. Følelsen af indre ro og lettelse er ubeskrivelig!
Det lyder højtravende, men det gør oprigtigt talt mit liv og hverdag meget mere lys og luftig – og så efter så kort behandlingstid. Det gør afgjort Anitas hjælp til noget uvurderligt stort i min verden, og jeg er hende yderst taknemmelig.
Mit forløb hos ”Hypnosen” for nu er afsluttet, men jeg er ikke i tvivl om, at når jeg igen har behov for hjælp til selvhjælp, så er det Anita, jeg kontakter.
Hendes høje niveau af ærlighed, integritet og professionalisme, kombineret med en høj indsigt i og forståelse for mennesker samt oprigtig lydhørhed, gør hende god til at møde et menneske præcis dér, hvor mennesket er. Det, sammen med hendes rolige og nærværende personlighed, skaber øjeblikkeligt en tillid og tryghed til hende som behandler, der gør, at man som klient har let ved at slappe af, åbne op og trygt give sig hen til behandlingsforløbet.
Hos Anita er man i trygge hænder, og behandlingen virker – hurtigt.
😊… jeg giver Anita fra ”Hypnosen” min absolut højeste anbefaling og tak.

SELVVÆRD

Jeg fik en behandling hos Anita Olsen i Odense da jeg stod i en meget presset situation på min arbejdsplads som nær havde kostet mig en længere sygemelding. Jeg var stresset og havde meget angst men efter blot en enkelt behandling hos Anita, fik jeg styrket mit selvværd og mod til at møde op på mit arbejde og se lederen i øjnene med en ro og overlegenhed jeg ikke troede jeg havde.
Efter behandlingen kunne jeg straks mærke en indre ro og styrke. Jeg giver Anita Olsen og denne behandlingsform min aller varmeste anbefalinger.

MAD & VÆGT

Hej Anita. Undskyld den sene tilbagemelding. 😊 Mange tak for en rigtig god og behagelig oplevelse. Jeg har fået et mere sundt forhold til mad... jeg straffer ikke længere mig selv ved, at spise så lidt som muligt, og jeg er blevet bedre til, at mærke efter om jeg har lyst til noget lækkert. En stor anbefaling herfra.

KØREANGST

Siden jeg fik mit kørekort for næsten syv år siden, har jeg lidt af køreangst. Det har været til stor gene med både tudeture og angstanfald. Allerede efter de første par behandlinger ved Anita Olsen kunne jeg mærke en ændring; jeg var mindre anspændt og fandt enormt meget trøst og ro i de ting, vi havde fundet ud af sammen. I dag er bilen det naturlige valg, hvor det giver mening, og jeg får ikke længere angst og uro i kroppen, inden jeg skal køre. Hos Anita følte jeg, at det var et trygt rum, og at jeg kunne tale frit om de ting, der gik mig på - og jeg er så glad for den hjælp, jeg har fået!

RØGFRI

Hej Anita
Tusind tak for en vidunderlig hypnose oplevelse sammen med dig ☺
Jeg kan tænke på en cigaret, men kan ikke finde på at tænde den. I morgen er det en uge siden og jeg føler ikke jeg har brug for at komme igen.

MERE GLÆDE +

Allerede efter den første gang ku' jeg mærke en stor forskel;
Jeg følte mig mere glad.
Havde fået troen på mig selv tilbage.
Efter et par uger kom jeg til at tænke på at jeg heller ikke længere havde mine tanker på chokolade.
SÅ, jeg er virkelig glad for at jeg gav mig selv den gave at komme til Anita med mine problemer.
OBS!
Det skal lige siges at jeg havde prøvet psykologhjælp først, men det havde slet ikke den samme virkning på mig.

KØREANGST

Jeg, K 36 år, kæmpede en kamp for at køre bil. Jeg blev svimmel og det kørte rundt i hovedet lige så snart jeg satte mig ind i bilen. - Så jeg havde brug for hjælp.
Efter 1 session, aflyste jeg aftale 2, da jeg faktisk havde det okay. Jeg havde ikke været på den helt lange køretur endnu, men havde været ude og køre hvor jeg ligesom sad og ventede på at ”den” skulle komme, - men ”den” kom ikke.
Så følte jeg vil se tiden an.
2 uger efter min session, kørte jeg hele vejen til Nordjylland og hjem igen samme dag. Hold kæft en fantastisk oplevelse, - at kunne køre bil uden svimmelhed

RØGFRI

Tusind tak for din hjælp. Mit rygestop er gået over al forventning. Har ikke haft lyst til eller trang til at ryge fra jeg gik ud af døren efter en times hypnose. Det var godt nok nemt.

FLYSKRÆK

Har du i din underbevidsthed fået opbygget en barriere, der hindrer det, du egentlig gerne vil, så findes er faktisk en løsning ☺
Jeg havde gennem flere år fået overbevist mig selv om, at jeg ikke længere havde mod på at flyve. En fiks ide med store konsekvenser, når der skulle planlægges ferier med familien.
Jeg opsøgte derfor Anita, for at få hjælp via hypnose. Det skulle vise sig at være en rigtig god løsning, for efter blot et indledende interview og to efterfølgende sessions følte jeg mig igen rustet til at flyve ud i verden. De negative og begrænsende tanker var blevet passiviseret og erstattet af ’sund fornuft’ via hypnose.
Jeg er netop hjemvendt fra en dejlig ferie, hvor flyveturene hverken gav anledning til panik, angst eller søvnløse nætter. Så jeg kan kun give Anita og hypnose de bedste anbefalinger.