Om Hypnose

Hypnose hos Shin Hypnose Odense C – med fokus på samarbejde, tillid & tryghed

Hvad er hypnose?

Hypnose er en tilstand
~ og kan bedst beskrives, som den tilstand du er i, lige inden du falder i søvn. En slags tilstand af dagdrømmeri, hvor opmærksomheden er rettet indad.

Alle mennesker er i hypnose mindst én gang om dagen.
Kan sammenlignes med at “falde i staver” foran rattet, TV’ et, til et møde eller midt i opvasken og hvor du stadig er i fuld kontrol.

Hvorfor hypnose?

Vores hjerne er sammensat af 2 slags bevidstheder:

  • Det bevidste, rationelle sind, som er begrænset og udgør ca. 10%, har med sund fornuft, logik, analysering og fortolkning at gøre.
  • Det underbevidste sind, udgør ca. 90% og rummer alt hvad vi har tænkt, set, følt, drømt og oplevet siden vi lå i vores mors mave. Det er f.eks. under hypnose, og når vi drømmer, at vi bemærker vores underbevidste sind.

Hvordan hypnose?

Guidet af mig/min stemme, kommer du i en tilstand af behagelig afslapning, hvor dit bevidste sind ligger lidt i baggrunden og vi får adgang til dit underbevidste sind.

Du er fuldstændig vågen under hele forløbet, kan høre alt hvad der foregår og svare på de spørgsmål jeg stiller.

Gennem positive forslag til sindet, er det muligt at ændre tanker, følelser, og adfærd og “klippe snoren” følelsesmæssigt, til tidligere vaner, oplevelser og overbevisninger.

Det er et samspil mellem dig og mig, i et samarbejde, hvor jeg guider og hjælper. Hvor din åbenhed for forandring er alfa og omega og hvor du tager imod, det du ønsker under hypnosen – og kun dét!

Hvor jeg guider dig til at forestille dig den ønskede tilstand, og fremkalde de tilhørende ønskede følelser, mens du er i hypnose
– og hvor du efterfølgende accepterer forandringen og tager den med dig videre.

Alt i alt: Det eneste, du behøver at gøre er at følge mine instruktioner.

Derfor…
Oplever du begrænsninger, reaktioner eller adfærd som du ikke bryder dig om at have og som forhindrer dig i at gøre det du gerne vil?
– Så kan hypnose være løsningen for dig.

OBS!
Jeg hypnotiserer IKKE:

  • Skizofrene, Dybt Depressive, Epilepsi lidende.
  • Personer der er under påvirkning af alkohol eller euforiserende stoffer.

Børn skal gerne være omkring 6 år, før de er parate til at lytte.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere.